Kosmetisk Tatuering


3D-BRYN / MICROBLADING

3000 kr ink. återbesök efter 4 veckor


Microblading/3D-bryn, är en relativt ny, manuell metod utav kosmetisk tatuering. Det är den hetaste must-have kvalificeringen för permanent makeup tekniker! Microblading utförs genom användning utav ett manuellt specialistverktyg som hanterar disponibla mikroblad. Det anses vara semi-permanent, i jämförelse med den traditionella hårstrykningsmetoden. Det görs genom användning utav ett ytterst tunt blad för insättning utav pigment i överhuden. Eftersom vi sätter färgen närmre ytan så framstår linjerna som klarare och skarpare, ungefär som 3D tatuering fast rikare i detalj. Det finns inget ”spill” under huden som när man använder permanent makeup tatueringsmaskiner. Det görs istället med ett tunnare blad (som består utav 10-16 små nålar som sammansatts till ett blad) för att implementera färg i epidermis.


Microblading metoden är idealisk för alla som vill förbättra looken på sina ögonbryn ytterligare. Resultatet är naturliga hårliknande linjer som framhävs oavsett den redan tillgängliga hårmängden. Personer som lider av håravfall, trikotillomani (en impulskontrollstörning som karakteriseras utav ett behov av att dra bort sitt hår, vilket leder till noterbart håravfall och flintskallighet), alopecia areata eller andra tillstånd som orsakar håravfall kan ha stor nytta av Microblading, likväl som andra personer som helt enkelt inte är nöjda med sina ögonbryn.


Pigmenten som används i denna metod har utformats för att matcha dina naturliga ögonbryns färg och, om ögonbrynen fortfarande finns kvar, helt och hållet smälta in i dem. Resultatet är naturliga, felfria och fylligare ögonbryn vid tatuering av ögonbryn. Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare, men bleknar markant under en tvåveckorsperiod. Det är absolut nödvändigt att göra en touch up eftersom det är väldigt svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten.


Efter att du gjort din tatuering kommer det att bildas små skorpor, dessa ska trilla av av sig själv och det går inte att se de fulla resultatet förens efter dom har trillat.


Resultaten kan vara allt ifrån 1 till 3 år, beroende på de olika faktorerna som påverkar proceduren. Oavsett så rekommenderas det att man gör en touch up en gång per år för att bevara formen och färgstyrkan.


Viktigt att alltid skydda dina nya bryn mot solen! Ju bättre du behandlar den, ju finare kommer den att hålla sig.


Pigmentet är godkända av läkemedelsverket.


HUR GÅR EN KONSULTATION TILL?

Jag erbjuder två olika konsultationsalternativ.


Alternativ 1:

Endast konsultation (45min).

Då går vi igenom dina önskemål ang form, färg och eventuella korrigeringar.

Vi mäter och ritar upp hur det kommer att se ut.

Vi går igenom vad du kan förvänta dig utav dina nya bryn och vad du ska tänka på innan

och efter din tatuering är gjord.

Du får svar på eventuella frågor du har och ifall du önskar bokar upp en tid för tatuering.

Pris: 400:- detta dras av ifrån priset ifall du väljer att göra din tatuering.


Alternativ 2:

Konsultation + Tatuering (ca 2 timmar)

Du erbjuds här samma konsultation som alternativ 1 + att vi utför din tatuering efter dina önskemål.

Pris: 3000 krBåda alternativen inefattar samtal om önskemål, uppmätning och uppmätning av hur brynen kommer att se ut och eventuella korrigeringar.


ÅTERBESÖK

Återbesöken är alltid frivilliga men det rekomenderas alltid att man bokar upp 1 återbesök efter 6 veckor.

Vid återbesök efter 4 veckor så fyller vi i hela tatueringen för ett längre hållbart resultat. Eventuellt lägger ett mörkare pigment om så önskas eller breddar brynen ytterligare.

Detta Återbesöket är kostnadsfritt.
Pris för ifyllning inom 1 år:

1000 kr

Pris för ifyllning efter 1 år:

1500 kr


Vid övriga frågor tveka aldrig att höra av dig till mig!

EYELINER

Fr. 3000kr ink återbesök efter 4 veckor


Ett perfekt alternativ istället för traditionell make up

Utförs med maskin speciellt anpassad för kosmetisk tatuering av eyeliner. Nålen som används är som alltid en engångsnål som ligger sterilt förpackad och som bara används till dig och din behandling. Behandlingen utförs med en av marknadens bästa maskiner för att din behandling ska bli så smärtfri och smidig som möjligt. Du blir bedövad både innan och under tiden vi tatuerar och hela tatueringsprocessen tar ca 30-45 minuter som anpassas helt och hållet efter dina önskemål.

I priset ingår upp till 2 återbesök (inom 3 månader) eftersom det alltid är svårt att veta hur huden kring ögonen kommer att reagera på behandlingen och för att du som kund ska få just dina önskemål uppfyllda och en så bra hållbarhet som möjligt.KONSULTATION / VILKEN TYP PASSAR MIG?

Innan behandlingen så har vi en konsultation, enskild eller i samband med tatueringstillfället, detta är upp till dig som kund att bestämma.

Vid enskild konsultation kostar detta 400 kr, vid bokning av tatuering efteråt dras dessa 400 kr av vid tatueringstillfället och priset blir då istället 1800 kr (2200 kr - 400 kr).


Utförandet av behandlingen och priset varierar beroende på vilken typ av eyeliner du som kund önskar. Allt ifrån en smal "fransförstärkning" till en bredare vinge kan utföras.


Vid en fransförstärkning läggs tatueringen tunt mellan ögonfransarna för att ge ett tätare intryck utan att se "sminkat" ut. Detta kan göras både på övre- och undre fransraden.

Vid en traditionell eyeliner läggs tatueringen mellan ögonfransarna och en bit över, tjockleken bestämmer vi innan och ritar upp.

Även en mer avancerad vinge kan tatueras.


"Fransförstärkning" / Eyeliner "small" över ögat 3000 kr

Eyeliner "Large" / med vinge 3300 krÅterbesök inom 1 år:

1000kr

'Återbesök efter 1 år:

1500 krINNAN BEHANDLINGEN

Att tänka på:


Fransförlängning skall tas av senast 5 dagar innan tatueringenFärgning av fransar får ej ske 48 timmar innan behandlingen


Du ska komma osminkad till behandlingen


Kontaktlinser får inte sitta i under behandlingen och ska helst inte användas under de första 24 timmarna efteråtInfo om eftervård av din tatuering + salva får du av mig efter din behandling